Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود مهران‌نیا در گفت وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، اظهارکرد: این سرود دانش‌آموزی توسط دانش‌آموزان پسر مدارس شهید مومنی و مفید آموزش و پرورش ناحیه چهار کرج در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن ماه در میدان جمهوری اجرا شد.
وی با اشاره به اینکه امسال برنامه‌های فرهنگی دهه مبارک فجر در مدارس البرز دانش‌آموز محور بوده و تمام فعالیت‌ها برعهده این قشر قرار گرفته است، افزود: به مناسبت سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 590 برنامه شاخص ویژه فجر انقلاب در مدارس و کانون‌های فرهنگی - تربیتی این استان تدوین و اجرایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مسئول بیان کرد: درایام دهه مبارک فجر دانش‌آموزان و معلمان با حضور درگلزار شهدا و دیدار با خانواده‌های شهدا و جانبازان به مقام شامخ این عزیزان ادای احترام کردند.
مهران‌نیا از اجرای گروه سرود 1357 نفری در روز 22 بهمن با لباس‌های یک شکل و با در دست داشتن پرچم ایران، برپایی دو غرفه دستاوردهای دانش‌آموزی در مسیر راهپیمایی، برگزاری مسابقه عکس 22 بهمن، دلنوشته دانش‌آموزان به امام و شهدا به عنوان برنامه‌های ویژه دانش‌آموزان البرزی در این راهپیمایی یاد کرد.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز، رونمایی از 15 جلد کتاب ویژه شهدای دانش‌آموز، برپایی نمایشگاه دستاوردهای انقلاب، محافل انس با قرآن، شعر، جشنواره قرآنی و سرود، نمایش بانوی مهربان، و مسابقات فرهنگی، هنری، ورزشی را از دیگر برنامه‌های شاخص آموزش و پرورش البرز در این ایام برشمرد.
وی تصریح کرد: در مدارس البرز جشن پرچم، پخش مستند روح الله، جشنواره خیرین مدرسه ساز، یادواره شهدا، مسابقه خطبه حضرت زهرا(س)، برپایی ایستگاه صلواتی، مسابقه عکاسی راهپیمایی 22 بهمن، مسابقه نقاشی با موضوع مرگ بر آمریکا، افتتاح مدارس خیر ساز و مرکز توانبخشی، کاشت نهال انقلاب، نامه ای به شهدای انقلاب، اردوهای علمی و کارگاهی نیز برگزار شد.
این مسئول، مهم‌ترین هدف اجرای این برنامه‌ها را آشنا کردن نسل چهارم انقلاب با رویکرد انقلاب اسلامی به رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی با پشتوانه مردمی و الطاف الهی ذکر کرد.
مهران‌نیا تاکید کرد: در ایام دهه مبارک فجر دانش‌آموزان و معلمان البرز با سر دادن لبیک یا حضرت زهرا(س)، لبیک یا امام خمینی(ره)، لبیک یا امام خامنه‌ای بار دیگر با آرمان‌ها و دستاوردهای انقلاب امام و شهدا تجدید میثاق کردند.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۱۳۸۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ‍ اجرای برنامه کشوری وارنیش فلورایدتراپی در شهرستان بوکان
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • تدارک چند برنامه ویژه در دهه کرامت/ این اجراها را از دست ندهید
  • واریز مستمری ۲۹ هزار خانوار کمیته امداد البرز
  • مدارس قزوین در نوبت عصر تعطیل شد
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان کودکان و دانش آموزان در کاشان
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود